Här kommer löpande information om Global Runaway

Träning + film

2013-07-12

Global Runaway fortsätter träna på ett väldigt fint sätt och vi var idag förbi gården och hälsade på.

Global Runaway

Hon såg jättefin ut, har lagt på sig lite mer kropp, och såg allmänt välmående ut. Vi kom i precis lagom tid för hon stod selad på gången för att ge sig ut och träna. Dom skulle idag träna intervaller på rakbanan men ändrade sig eftersom vi var där till att köra ett banjobb istället. I vagnen satt hennes skötare på Jordanstorp, Camilla Swahn.

Global Runaway

Fler bilder finns i "Galleri Runaway"

Dom värmde upp i några bakvarv för att sedan vända upp och köra 1.45 full väg, skrittade en stund och vände sedan upp och körde 1.30 full väg. Hon rör sig väldigt fin, en riktig travare, och hon borrar ner sig så där fint i grejerna och vill framåt. Jag filmade och nedan ser ni några sekvenser av hur det såg ut.

Stallet är nöjd med henne och enligt Erik har hon väldigt lätt för sig och är väldigt tidig och fortsätter det på samma sätt den närmaste tiden så är det möjligt att det blir kval i augusti/september nånting.

Hon fick ett kilo morötter i boxen som belöning för att hon är så duktig.

 

Antal kommentarer: 4

2013-07-15 13:53:59 - Tom

Hon ser kanonfin ut!

2013-07-15 22:10:54 - Hasse

Hej alla! Tack för rap. GR lyser klass! Jag besökte henne själv den 3juli och fick en bra känsla. Då hade hon för någon vecka sedan blivit sparkad på ett framben/över knät. Hon travade dock obehindrat och lätt. Verkade nog dock sakna sin kompis Veloce?
Hlsn Hasse från sem Rhodos +30 kl 23 men ... Inget trav
8-)

2013-07-15 22:50:32 - Lars, StallLagerkrans

Ja, säkert. Veloce var ju lite av hennes "beskyddare", men det ska nog gå bra ändå. Men kanske hon hade sluppit den där smällen på frambenet om Veloce varit där och tagot hand om moppsiga märrar. ;-) / Lars

2013-07-28 23:37:40 - hasse

I lördags hälsade jag på GR. Kan rapportera att hon tränar på och mår alldeles utmärkt. Fick lov att ta en promenad med henne varför vi gick "skogsvarvet" runt på 3,5 km i strålande sol. Hon är så snäll och foglig! Fattar direkt på något sätt. Hon fick stanna och beta lite här och där och myste i solskenet. Rikligt med morötter fick hon också!
Per startar sin första 2-åring nästa vecka fk.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)