Här kommer löpande information om Global Runaway

Till Stockholm

2012-05-09

Idag kom Global Runaway till Stockholm. Hon kom upp med transport från Alebäck till Skråmsta stuteri där vi hämtade henne.

Här kikar hon fram ur transporten och man lägger direkt märke till hennes fina huvud. Här på Skråmsta var det bara omlastning så det var bara att lasta in henne  i hästtrailern och åka vidare.

Det var inga problem, hon gick in så snällt så och stod stilla och fint den korta vägen till Vada, Vallentuna, där hon ska mellanlanda i några dagar innan det är dags att åka på sommarbete på Ekeby Gård i Tystberga.

Väl framme i Vada hämtade vi Laurentius Veloce och släppte ut dom i lilla hagen så dom skulle få hälsa på varandra. Det tyckte dom var roligt och började busa runt direkt.

Global Runaway ser fin ut men kanske lite tunn. Hon och Veloce kommer få stå inne på nätterna så, speciellt Global Runaway, får ordentligt med mat, hö och vila och kan äta upp sig lite grann innan sommarbetet.

Hon kommer som sagt vara här på Vada i några dagar och sedan kör vi ner henne till Ekeby Gård i Tystberga där hon ska gå på sommarbete och växa till sig ordentligt.

Preliminärt åker vi nu i helgen men det är lite avhängt på hur det ser ut på Ekeby Gård, så att gräset har växt tillräckligt för att kunna släppa ut dom, vi håller kontakten med Anders för att se när det blir dags.

Hon var avmaskad, vaccinerad samt verkad när hon kom. Hon verkar väl hanterad då hon är snäll och fin att hålla på med och det känns som att det är en typ som kommer ha lätt för sig, verkar intelligent.

Det finns fortfarande 4 andelar till salu i denna hyperstammade individ efter Muscle Hill - I Dream The Dream e. Victory Dream --> Läs mera

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)