Här kommer löpande information om Global Runaway

Tränar på fint

2013-06-02

Jag har pratat med Per Lennartsson på onsdagarna på Solvalla och han är nöjd med Global Runaway.

Han vill gärna se att hon musklar på sig lite över sommaren, tekniken är fulländad och hon har väldigt lätt för sig säger han, hon är verkligen ämnad för att trava men behöver som sagt grovna i lite.

Förra veckan gick hon motion måndag, tisdag och torsdag, på fredagen gick hon på rakbanan, 6 st i 1.35-tempo och kändes normal.
Den här veckan gick hon 8 intervaller i 1.30-fart på måndagen, motion onsdag och torsdag och på fredagen gick hon ett sulkyjobb 1.28/2000m och kändes fin.

Jag ska inom den närmsta tiden åka dit och se ett jobb (filmar förstås).

/ Lars

Antal kommentarer: 2

2013-06-03 22:56:34 - hans

Tack Lars för info... alltid fint att få veta lite hur det går för vår ögonsten!:)

2013-06-14 20:33:28 - Lars, StallLagerkrans

Pratade idag med Per L på Solvalla då jag skule bestämma en dag för att åka ut och se/filma ett jobb. Per berättade att dom kört 1.25 i ett sulkyjobb med henne i veckan och att hon känts jättefin, helt perfekt. Per tyckte därmed att hon inte behöver träna mer tempo i tävlingsmiljö utan tog beslutet att skicka tillbaka henne till Jordanstorp för styrketräning under sommaren. Som tidigare sagts så behöver hon bygga på sig mera kropp så hon har lite att ta av ifall det blir tal om tävling redan i år. I augusti/september tas det beslut om och vilka som ska kunna kvala som 2-åringar. Inom kort får ni se film hur det ser ut.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)