Här kommer löpande information om Global Runaway

6 km / pass+film

2012-11-23

Global Runaway sköter sig bra i träning. Hon går 4 pass i veckan och det blir ca 6 km varje pass som varannan gång sker på skogsslingan och varannan gång på banan. Det handlar ju mest om jogging och att lära sig tekniken än så länge och så fortsätter det till mitten på januari då man börjar köra efter klockan.

Hon såg ut att må bra, hon hade fått sig en smäll på ena knät och hade en liten bula där och även lite svullna bakkotor vilket såg ut att vara på bättringsvägen. I övrigt var hon fin i pälsen, hon sätter vinterpäls och har även fått vinterskor.

Hon har växt i kroppen bra och det går att skönja ett vardande grymt kors. Hon rör sig lätt och har bra spänst redan nu så det är bara att nöta på, hon känns som en lite tidigare modell så när dom blir uppdelade i grupper (antingen med sikte på 2-års eller 3-årsstart) så lär hon hamna i gruppen som siktar mot 2-årsstart.

I dagens träningspass gick hon ihop med stallets andra Muscle Hill-avkomma, hingsten Mellby Caddy (Muscle Hill / Andover Hall). Jag filmade och Runaway är hela tiden längst till vänster, i 2a spår, utvändigt om Mellby Caddy.

Antal kommentarer: 4

2012-11-25 16:43:16 - hans

GR ser bra ut. Final bilder! Tack för infot. Jag har en jobbarkompis som är med på Demin Boko hos Per Nordström. Han är förstås glad nu när hästen är den bästa 2-åringen och vann 600.000 igår.
Mao allt är möjligt och vi är på väg med GR.
En fråga.. har GR något stallnamn/smeknam? :|

2012-11-25 21:25:03 - Lars, StallLagerkrans

Hans - Stallet säger bara "Runaway"

2012-12-18 22:40:42 - hans

Förra söndagen var jag på Jordanstorp och hälsade på GR. Hon kom direkt fram och gillade att vi klappade henne. Erik Holm tog ut henne och jag gick omkring med henne i ett grimskaft. Kul! Hon och några till hade fått någon form av utslag fram på bröstet som skulle behandlas med salva under kommande vecka. Ingen fara. Inga problem med knä eller benen. Hon hade nu vinterpäls vilket behövdes då det var -15. Erik Holm verkade var helt nöjd. "Travar jättefint" och han tror absolut på start som 2-åring. " Hon är tidig"...:) Lars, Visst blev hon anmäld till uppfödningslöpningen?
ps Sedan åkte vi vidare till Örebro och såg Denim Boko vinna ytterligare 300.000 på nytt banrekord...med brodd. Vilken kanon!ds

2012-12-20 14:25:48 - Lars Töverud, StallLagerkrans

Pratade lite kort med Erik ute på Jordanstorp idag som meddelade att allt flyter på som det ska. Hon har iofs fått lite hudutslag / svamp men inget som påverkar träningen. Hon kommer vaccineras nu i jul och får sen ta det lugnt i några dagar. Från 1 januari så kommer man börja gå lite rundbanejobb, man kör 1 gång per vecka från början och sen ökar man till 2 gånger och i februari ska dom kunna gå 1.45-tider och när man är framme i april så blir det dubbelheat två gånger i veckan.
Jag passar på att önska alla delägare en god jul!
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)