Här kommer löpande information om Global Runaway

Fantastisk talang

2012-10-26

Pratade med Erik Holm idag som tycker att Global Runaway känns som en riktig talang. Hon tränar blandat ute i skogen och på rundbanan om varatannat, väldigt lugnt, mer som "lek" än träning. Hon har ett jäkla steg och har väldigt lätt för sig, en riktig jänkar-märr som han utryckte det. Hon skulle nog kunna lägga iväg rätt snabbt redan nu i några hundra meter om man ville för hon har redan börjat sätta tekniken och är en riktig travare, hon har snabbt fattat vad det handlar om helt enkelt.

Dom går ju mycket ute på utedriften och kommer ibland in på box för att få vila/sova ordentligt men from slutet av nästa vecka, nu när det börjar bli vinter, så kommer dom få komma in och få sin egen box. Hon har lite karledsinflammation och det är ju lätt hänt när det är så blött och kladdigt ute.

I övrigt är allt bra, hon är snäll och lätt att ha att göra med, hon går bra i gruppen och allt är frid och fröjd.

Erik tyckte det kunde vara läge att komma ut och se henne röra på sig om ett par veckor så vi siktar väl på det.

Antal kommentarer: 3

2012-10-26 22:27:23 - Richard

Träffade nån på Valla i förrgår vars bror tydligen hade haft Global Runaway hos sig eller skött om henne?, man träffar så mycket folk, hur som helst (och som vi redan visste) så sade han att hon hade varit lite klen men annars var en jättefin häst!
Jag har sagt det o säger det igen, den här har jag feeling för precis som jag alltid haft för Seronera och Valencia!

2012-10-26 23:22:07 - hasse

Tack för info.
Det låter som musik!Första lilla framsteget...hon sköter sig med den äran (star)

2012-10-27 10:44:26 - Lars, StallLagerkrans

Richard - Då var det Håkan Karlsson du träffade, Global Runaway var ju hos honom och hans bror Anders Karlsson på Ekeby Gård på sommarbetet. Vi var där (på Solvalla) med dom och åt ihop på Breeders Crown-buffén men vi gick hem rätt tidigt. / Lars
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)