Här kommer löpande information om Global Runaway

Går för vagn

2012-10-05

Global Runaway har nu varit i träning hos Lennartsson, på Jordanstorp, i en månad. Hon kom snabbt i vagn och allt går så bra som det bara kan.

Jag var idag ute och hälsade på och Erik tog emot och hämtade in hästarna från hagen tillsammans med Johan så jag fick se dom. Erik tycker Runaway rör sig riktigt bra när hon småjoggar ute på banan och tycker det ser intressant ut.

Dom ställde upp hästarna på gräsmattan för lite nya bilder. Fler bilder finns i "Galleri Runaway". Jag tycker hon ser fin ut och är glad, pigg och alert, och håller hullet bra. Hon har lite svullna bakkotor (lymfangit), hade haft feber nån dag men så blir det ju "på dagis", bacillerna ska ju vandra runt i flocken. Tandläkaren var på besök i onsdags och då rök vargtänderna så nu får dom ta det lite lugnt tills på måndag, det är ju inte så bra att sätta bett i munnen på några dagar.

Det rullar på enligt plan och det ska bli kul att om ungefär en månad se henne röra på sig ute på banan och få en uppfattning om hur det ser ut.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)