Här kommer löpande information om Global Runaway

Sista rapporten

2014-09-01

Global Runaway kommer lämna Stall Lagerkrans. En av delägarna, med stöd av ett par andra, har köpt ut många av delägarna för att prova lyckan på annat håll. Hästen kommer lämna Per Lennartsson och sättas i träning hos Peter Untersteiner i Halmstad. 

En sista rapport från Per Lennartsson säger att hästen ser bättre ut kroppsligt efter att få ha tagit det lugnt efter senaste loppet. Hon har bara gått lugna jobb i skogen, men allt känns bra där. Hon blev inte så tidig som det kändes från början då hon inte utvecklades på det sätt som stallet hoppats, med en bra träningsperiod tror dock Per att hon kan få en riktigt hyfsad 4-årssäsong, även om det kanske inte blir den unghäststjärna man kanske trodde från början. 

Han tycker självklart att det är tråkigt att inte få fortsatt förtroende men önskar nya gänget lycka till med hästen i framtiden.

Stall Lagerkrans tycker också det är tråkigt att inte ha det fulla förtroendet för vårt befintliga koncept men önskar det nya ägargänget, som även fortsatt kommer administreras av Easy KB, ett stort lycka till i framtiden.

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)